1a advent

Helgen har varit ganska seg, jag har inte haft så mycket ork. Men jag har fått städat lite och fått lite julstämning här inne. Några adventsljusstakar är uppe, julkorten är skrivna, pepparkakor på bordet och första ljuset ska tändas idag. Just nu ligger jag i soffan, äter pepparkakor och kollar på küren från Sthlm horseshow :) Men det är strax slut så då är det dags att börja tvätta lite och laga mat.

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Militära kursen är nästan avklarad

Igår klarade jag mitt radiocert, och idag gjorde vi slutprovet på militära grundkursen. Gött! Så nu har vi en vecka kvar i Halmstad med lite simulator övningar och smått och gott, och veckan efter det börjar jag i Växjö! Ska bli så kul att komma ut i verkligheten.

Ikväll har vi finbesök från Norge :) Cassandra och en kompis till henne hälsar på. Så ikväll har vi varit ute på en karaokepub och lyssnat på härlig sång. Mark Levengood var där och sjöng "Teddybjörnen Fredriksson", najs! :) Jag tycker han verkar vara en sån mysig person.

Men nu blir det lite sömn. Natti natti!

Busväder

Först nu känns det som om hösten verkligen är här. Det regnar och regnar och regnar och är mörkt mest hela tiden. Då är det extra skönt att sitta inne i värmen :) Men nu får det snart vara slut på regn och rusk och bli vinter på riktigt istället. Eller en soligare höst.

Förra veckan upptäckte jag att mina stövlar läcker in vatten, men det är väl inte så konstigt då jag använde dem hela förra vintersäsongen och de är inte i bästa kvalitet :P Så idag har jag sprungit runt i Kungsbacka och letat stövlar och hittade till sist ett par jättesköna på Bianco. Sulan var inte så kraftig som jag hade kollat efter, men det struntar jag i nu när jag äntligen hittat ett par jag gillar :) Jag får låta bli att hoppa i vattenpölar med dem helt enkelt.

Har även hittat en kappa! Den kappan jag har haft innan är nog 4 år gammal, för liten och har en fläck som inte går bort. Så det var på tiden att jag skaffade en ny! Mörkgrå med stor krage från H&M. Hittade ingen bild på deras hemsida men jag får försöka ta en bild på den någon dag.

Bor i en väska igen

Förra veckan var sista veckan i Malmö, då vi avslutade näst sista kursen, enmansbetjänat torn. Eftersom jag inte hade lägenheten kvar så bodde jag hos Petra :) Det blev några lata kvällar i soffan, bra övning inför de kommande veckorna i Halmstad då vi ska vara sambos!

Just nu sitter jag på ett mysigt hotell i Lidköping! Vi har lite studiebesök på Såtenäs fram till på onsdag, riktigt intressant! Idag har vi besökt Gripen Center, flygstridsledarna och kikat på lite JAS. Såg även en Vampire som gjorde en sväng över fältet :) Imon ska vi upp i tornet och kika, ska bli riktigt kul!

Jaha, helgen då. Vi har fått gjort en hel del i huset! Jag har packat upp nästan allt mitt, tvättat i mängder och vi har fått bytt ytterdörren :) Innan hade vi två klena ytterdörrar (mycket onödigt) där den yttre var röd... usch... Men nu sitter där en fin vit stabil dörr! Och vi har beställt ett soffbord, det är mörk valnöt och har lite slipad yta, ser riktigt robust ut. Kommer bli så fint till vår annars vita renare inredning. Jaa, det är kanske inte riktigt som vi vill ännu, men slipmaskinen är redo och målarfärgen står och väntar så snart blir det förändring!! :)

Nähä, nu ska jag ta och krypa ner i den ställbara sängen och sova så att jag orkar upp vid 6 imon bitti :) Natti natti

RSS 2.0