Sol, vind och vatten

Ytterligare än vacker dag :) Nu bär det snart ut på havet igen, men jag ska bara vara ute några timmar idag. På eftermiddagen ska jag hämta mamma på Landvetter. Hon har varit i Finland och hälsat på släkten. Jag hade gärna hängt med dit i år, det var 4 år sedan jag var där senast, alldeles för länge sen.. Men nu bär det av till havet! :)

R.I.P

Min farmor gick bort igår kväll. Det var väntat, för hon har bara blivit sämre och sämre senaste året. Dement. Men jag är inte så ledsen, jag har aldrig stått henne så nära. Med tanke på hennes tillstånd så var det nog bättre för henne själv. Enligt pappa har hon knappt känt igen någon på ett år. Hon har inte velat äta heller, så för hennes skull var det nog skönt att hon slapp ligga hela dement i flera år utan att "leva". Hoppas att hon har funnit frid nu.

Läsare?

Tänkte kika om det är någon som har hittat hit till bloggen? Jag har ju bara länkat den på msn, så det är nog inte så många som sett det. :) Men har ni hittat hit så skriv gärna ett HEJ på kommentarer :)

Oh baby :)

Idag har jag inte gjort många knop... Har bara fått läst pyttelite i min meteorologibok, börjar få panik inför skolstarten nu. Får läsa hela natten nu för att ta igen det :) Det har varit riktigt kvavt idag så jag har knappt kunnat tänka. Nu börjar det bli svalare så då kanske jag kan få läst :)

Malin ringde idag och berättade att de varit på ultraljud idag, och fått veta att det blir en liten pojke :) Så jag har beställt hem en söt grej nu som jag hoppas kommer passa.

Jag har funderat på det, om man kommer vilja veta om man får en flicka eller pojke när man själv ska ha barn i framtiden. Jag har alltid varit inställd på att inte veta, att det får bli en överraskning. Men samtidigt är det ju praktiskt att veta det innan, så att man kan köpa kläder och saker som passar till antingen pojke eller flicka. Visst kan man köpa kläder i neutrala färger, men ändå :) Jaa, men får väl se den dagen man själv står där :)

Hetta!Puh, det är änna för varmt att vara hemma idag. Oliiiiiiiiiiidligt, som Peter Harrysson skulle sagt :) Så nu blir det en andra tur till havet. Vi var ute ett par timmar förut, men det tornade upp Cb (åskmoln) innåt land så vi vågade inte chansa på att fastna till havs om det drog ut över havet. Men det verkar inte komma hit, ännu, så vi åker ut en sväng till. Jättefint vatten ute vid kobbarna nu, knappt någon manet alls :) Byebye!

Terrorattack i Istanbul...

Igår åkte Tim ner till Istanbul igen för att jobba. Och igår kväll så var det ett par explosioner ca 2 mil från hans hotell! Så nära.. Ett antal personer dog och hundratals blev skadade. Läskigt när det händer sådant, när man känner någon som bor nära kaoset.

Sommar

Underbara sommar! :) Skönt att man fick lite semesterväder innan skolan börjar igen. Jag bara njuter i fulla drag av solen, havet och ledigheten. Särö är verkligen så härligt på sommaren! Var ute på och fiskade med Malin på Hönö i veckan, så nu är frysen full med makrill :)

Nu har jag bara en vecka kvar av sommarlovet, det börjar kännas stressigt. Jag har hur mycket som helst att läsa! Eller inte så mycket egentligen, men jag måste fräscha upp allt jag kunde innan sommaren. Sedan har jag en hel bok i meteorologi att läsa. Det är inte så svårt, men lite segt att läsa. Känns lite hemskt att behöva åka ner till Malmö och bo i en liten lägenhet i en större stad, när man kan leva så fritt här. Men det ska ändå bli kul att komma tillbaka till skolan och träffa alla igen :)

I eftermiddag ska jag ut på havet en sväng, ska bli skönt att åka lite båt. Det har varit mycket brännmaneter, jag brände mig t o m ett par gånger i veckan. Men nu börjar de dra sig utåt havet igen när vattnet blir varmt :)

Välkomna!

Okej, vi börjar om med en ny blogg :) Välkomna!

RSS 2.0