Eat Pray Love

Ikväll har jag vart ute och ätit gott och varit på bio, bara sådär på en vardag :) Elin hade fått tag på biljetter till förhandsvisningen av "Eat Pray Love", eller "Lyckan, kärleken och meningen med livet" som den heter på svenska. Det var en riktig feelgoodfilm, och mycket tänkvärd. Det känns som om jag kom ut ur biosalongen med lite nya insikter, och det måste ju vara ett bra betyg :)

Fixarhelg

Nu kan vi gå genom vardagsrummet igen! Tulikivin är på plats och den är så fiiiin. Nu ska den torka några dagar och sotare ska komma och godkänna alltihop, sen får vi börja elda. Det kommer bli en varm vinter :)


Helgen har spenderats med storstädning. Våttorkat allt för att få bort allt byggdamm som lagt sig som en hinna precis överallt, även om vi tänkte över möbler mm med lakan och plast. Men nu är det fräscht igen!

Ringen är dock envist borta :/ Får ringa till försäkringsbolaget imon och se om det täcker....

Förkyld

Idag har varit en lugn och ledig dag, och tur är väl det för jag mår inget vidare. Halsbränna, snuva, lite hosta och frossa. Men jag har ingen feber, så jag hoppas jag är bra till imon :) Just nu sitter jag med en stor kanna te framför mig, Green Mango te från Indiska, med lite honung i. Lite KanJang har också slunkit ner...

Och min förlovningsring har kommit på villovägar!! :( Måste hitta!

Val 2010

Så var det dags för val idag då. För en som är så ointresserad av politik som jag är så har det varit en pina med alla debatter och bös på TV senaste veckorna, men tur att man kan byta kanal ;) Men jag har väl någon sorts åsikt i alla fall och har redan förtidsröstat för att få det överstökat. Det ska ändå bli lite intressant att se resultatet ikväll. Jag jobbar natten, så jag och Tim ska ha lite valvaka i tornet :)

Trevlig söndag!

Charlie Bravo

Det är mycket Cumulunimbus (CB) i omlopp nu. Stora höga kraftfulla moln som medför regnskurar och vindar. I morse var de lite glesare och fina :) Just nu är det mulet och trist...


Ack, frestelse är ditt namn

När det gäller mat så har jag ingen moral what so ever. Jag älskar bakelser och bullar och socker och mat och gärna för mycket av allt :) I förrgår när jag åkte hem från träningen så var jag lite hungrig, men det skulle ändå ta en stund innan jag kommit hem och lagat mat. Så jag tänkte att jag kan ju alltid ta något liiiiitet på vägen...

Jag körde sakta förbi Max, hjärnan bråkade:
-Nej!
-Men bara nåt liiitet...
-NEJ! Du har ju tränat och vart duktig!
-Men....
...och sen körde jag iväg

Jag körde sakta förbi McDonalds, hjärnan bråkade:
-Nejje!
-Men joooo, bara en cheeseburgare...
-Nej.
-Jo!
-NEJ!
...och sen åkte jag hem.

Vet inte om jag blev nöjd med utgången ändå ;) Jag var ju fortfarande hungrig...


Beach 2011!

Äntligen har jag kommit igång att träna igen, efter några stillasittande år. Jag tränar på Friskis&svettis, tredje veckan nu, och jag trivs jättebra. De har många varierande gruppträningar, som passar mig utmärkt då jag behöver någon som pushar och peppar :) Aerobics, styrkepass, step och afrodans är lite av det jag kör. Det blir lite olika varje vecka eftersom jag jobbar olika skift hela tiden. Ikväll blir det ryggjympa!


Bjuder på en bild från en kvällspromenad nere vid sjön ett par veckor sen.

Att bo i en grotta

Det är ungefär det vi gör nu, med glädje! :) Vi har fått hem vår Tulikivi täljstenskamin, i hundratals bitar! Stenarna ligger utspridda i hela vardagsrummet i nummerordning för att lättare kunna monteras. Nu väntar vi bara på att få hit byggare! De ska riva den gamla öppna spisen först och sen smälla upp Tulikivin :) LÄNGTAR tills det är klart och vi har en varm sprakande brasa att mysa vid...


Skogens guld

Fantastiska kantareller, smörstekta med lök...

 

...kombinerat med västerbottensost...


...är lika med en fantastisk paj!


Men hallå! :)

Long time no see! Men nu så! :)

Hösten kommer krypande och vardagen ändrar skepnad lite grann. Shortsen ligger på hyllan och de tjocka koftorna är framme. Och det har äntligen börjat hända lite saker här hemma i huset :) Berättar mer om det senare. Men the walk in closet är ommålad och klar! Vi ska bara få upp en ny klädstång i metall också, istället för den i trä som finns där nu, och lite speglar.


Före


Efter

RSS 2.0