Måndag

Idag har varit en riktigt aktiv dag! Jag har lyckats dammsuga och fixa disk och pysslat. Känns skönt att komma ur soffan utan att det är jobbigt :)

Fick hem ett par plagg från H&M idag, bland annat denna sköna blusen! Längesen jag skaffade något blått så det var dags! Blusen är dock mycket mörkare blå i verkligheten, nåt mittemellan de två nyanserna på bilden :)

Vad ska man hitta på i morgon, första officiella sommardagen? Hoppas på värme!! :)

Tillsvidare...

Då har jag lagt lite nya färger på bloggen! Inte det jag var ute efter egentligen, men det fungerar tillsvidare. Jag skulle vilja ha något mer blekt grönt, eller lila, men hittade inga bra bakgrunder. Jag får leta vidare :)

Nu väntar jag på att Tim ska komma hem, han har varit i Amsterdam under helgen. Sedan säger jag gonatt!

Rekonstruktion

Det ska bli lite förnyelse på bloggen nu när jag har all tid i världen att pyssla med det :) So stay tuned!

Sjukskriven

Fortfarande 3-5 läsare per dag, även om jag inte skrivit på 2 månader, jag är imponerad av ihärdigheten! :)

Det har hänt en del sen sist, här kommer en liten sammanfattning:
Jag har blivit checkad och fått min flygledarlicens och är alltså helt färdigutbildad flygledare :) Det var en udda känsla att sitta helt själv i tornet första dagen utan handledare, men så roligt!! Dock så hann jag bara jobba 3 dagar innan jag hamnade i mitt nuvarande tillstånd, sjukskriven...

Jag hade haft lite ont i magen, vid blindtarmen, ett tag och åkte till vårdcentralen för att kolla upp det. De konstaterade att jag hade en infektion i kroppen och remitterade mig till akuten för vidare utredning. Där blev jag inlagd och fick göra massa undersökningar, bl a ultraljud och röntgen. Till slut konstaterade man att jag hade en 6cm x 6cm stor cysta vid högra äggstocken, och bokade in mig för operation. Jag fick en tid i mitten juni, men ett par dagar efter att jag kommit hem från sjukhuset så fick jag ondare och åkte in igen, och fick då tid för operation dagen efter, och jag opererades söndag för en vecka sen.
Under operation tog de bort cystan och de fick även ta bort nästan hela högra äggstocken också, och de konstaterade att jag har endometrios, en kronisk inflammation vid livmodern. Det går att hålla det i schack med hjälp av hormoner, så nu går jag på ett halvårs hormonbehandling, och sedan ska jag äta p-piller resten av livet för att inte blöda och på så sätt minimera riskerna för fler inflammationer.

Men jag mår bra, kan nu röra mig i stort sett obehindrat och såren från titthålsoperationen läker fint. Jag är sjukskriven en vecka till, sedan ska jag äntligen tillbaka till jobbet! :)


RSS 2.0