Cravings...

Jag är kär. I ett par skor! De är från Bianco, men de fanns inte i Lund när jag kikade där idag.
Jakten fortsätter...Linda och Johans bröllop ♥

I lördags var det dags för bröllop, och det var såååå fint! :) Dagen började med att jag och Malin åkte till Linda, för att sedan åkte vidare till frisören i Ulricehamn och vi fick jättefina frisyrer. Efter det åkte vi hem till Linda igen, bytte om och gjorde oss fina. Jag hade glömt skärpet till min klänning hemma i Särö, men jag lyckades fixa så att det kom på plats innan det var dags :) Sedan åkte vi runt i nejden och tog vackra kort, jag och Malin fick vara med på några stycken också.

Sedan var det dags för vigseln och det var så fint. Till och med jag som aldrig lipar fick en tår i ögat! De hade ordnat en 35manna kör och det var så underbart vackert att jag fick rysningar. :) Mäktigt!

Efter vigseln åkte vi till bygdegården där festen hölls och vi åt god mat, bjöds på underhållning och hade en trevlig kväll. Enda minuset var alla hårnålar som tryckte in i övre halsen på mig, där knuten satt. Har fortfarande märken från det, hehe, så det kändes! Men vill man vara fin... ;)

Vigseln

Kören

Nygifta!

Jag, brudparet och Malin :)

Moi!

Några av bilderna är lånade av Sofia.


Jag ÄLSKAR musikaler!!

Om jag hade fått välja vilket yrke jag helst skulle vilja ha, då skulle jag vara musikalartist! Musikaler är så underbara, storyn blir så mycket mer levande och gripande med musik. Tänk de mäktiga sångerna i "The Phantom of the Opera", de medryckande takterna i "Hairspray" och underbara ABBA i "Mamma Mia!". Enda problemet är väl att man ska kunna sjunga ordentligt också ;)

Just nu har jag alltid soundtracket från "Hairspray" på iPoden när jag tränar, det får mig att ta ut svängarna lite extra eftersom det är sånt GO i låtarna :)

Hairspray, Mamma Mia!, The Phantom of the Opera, Grease, Moulin Rouge, Sound of Music mfl...


Vote!

Besök underbara Egoinas blogg HÄR


Suddig vecka

Fy vilken seg vecka det har varit, jag har varit så trött hela tiden. Kanske är höstmörkret som knackar på :) Vi har suttit i simulatorn och kört procedurseparationer, känns som om det börjar fastna nu :) Bara en vecka kvar nu. Idag hade vi mastery (sluttest) för APP-kursen och det gick fint. Igår la jag mig vid halv tolv, och jag tror aldrig jag har lagt mig så tidigt dagen innan ett prov och känt att jag har koll på sakerna. Fin känsla alltså... :)

Jag är ingen fantast av hösten, det förknippas mest med rå kyla, regn och mörker. Men så som vädret är nu är riktigt fint, soliga dagar där solen värmer även om luften är ganska kylig. Det är fint när löven börjar falla i alla underbara färger och de stora koftorna får åka fram ur garderoben :) Jag har även spanat in en stor mörklila halsduk på MQ, en sån halsduk utan ändar, så när nästa lön har kommit så ska jag unna mig den. MYYS!

För första gången på hur många månader som helst så kan jag verkligen koppla av och inte få dåligt samvete över att jag slappar eller spelar FarmVille eller vad det nu kan vara, för just nu har jag inga måsten. Teorin är klar för denna kursen och det är flera veckor kvar till nästa kurs. Skönt med en liten andningspaus mitt i allt.

Nähä, åter till kladdkaka med vaniljsås och hallon och gamla fina Gone with the wind :)

911

Har bara inte orkat skriva något i veckan :) jag ska skriva lite om Lindas möhippa vi hade förra lördagen i ett senare inlägg! Tyvärr har jag inga kort för jag glömde kameran. Ska se om jag får tag på några av någon annan :)

Denna veckan har varit lite seg, men vi lyckades jobba in några extra pass i simmen så vi har varit lediga idag. Gött! Jag sov 12 timmar inatt, det behövdes nog. Jag är så dålig på att sova under vardagarna. Men det är ju så gott att sova läääänge utan att bry sig om någon tid att passa!

Igår var vi på Fagans på kvällen och käkade med klassen och våra instruktörer. God mat och mycket skratt :) Senare blev det även quiz, som Fagan's har varje torsdag kväll, och det gick riktigt bra! Då mitt lag kan på andra plats av skolans team (och jag var den enda i mitt lag som var kvar vid prisutdelningen) så fick jag ett par röda hjärtforade glittrande glasögon :P Yeay... Haha!

Intensiv vecka

Puh, denna veckan har verkligen varit körig. Omprovet i måndags gick fint, nästan full poäng :) Sedan har vi börjat med APP, och det är ett stort virrvarr! Nu när vi har kört några övningar i simulatorn så börjar man komma in i tänket med alla minuter och miles åt höger och vänster. But I miss my radar.... ;)

Nu ska jag strax bege mig hemåt, ska bli skönt att komma hem i helgen. Syrran skulle baka små portionstårtor idag, så jag ska skynda mig hem!!

GRATTIS BÄSTASTE MALIN på födelsedagen!! Även om du inte läser min blogg ;)

RSS 2.0