Det gror!

Jag planterade lite förra helgen och nu har det tagit fart i krukorna! Tomaterna och sockerärtan är redan flera cm höga, den röda paprikan och smultronen har börjat sticka upp ur jorden :) Bara chilipepparn, den gula paprikan och örterna kvar nu!

I helgen har vi varit uppe i Trollhättan och hälsat på folk och hämtat ett nytt avgassystem till min brötande bil :P Och vi hälsade på Malin och Peter och deras nys mirakel Emilia :) Vilken liten ängel!! Att det finns så små folk... :)

Loggor

Det har varit mycket prat om loggor och "nya" företag det senaste. Idag stod det massa trams om Nya Försäkringskassan och Nya Moderaterna. Alliansens nya logga ser ut som Animal Planets logga, vilket grundar sig på att det är samma folk som gjort båda.. Dålig fantasi?

Till saken: idag så fick vi en förhandsrelease på Nya LFV och dess nya logga! Jag vågar dock inte visa den här nu, för det är lite hysch hysch fram till den 1 april då nya LFV föds. Men i samband med releasen så bjöds vi på tårta och fick lite trevliga pryttlar med nya loggan på; datorväska, bilmugg, penna, block, USBminne och en pin. Men när allt offentliggörs så ska jag visa upp loggan här. Jag är inte säker på om jag gillar den ännu, det är en logga som får växa lite... Den är stilren, men lite tam kanske :)

Carbonara crush

Måste tipsa om Carbonara crush, en pastasås från Kelda, som är jättegod och snabblagad :) Vill man göra det enkelt för sig räcker det med att värma upp såsen. Men man kan enkelt piffa upp den lite extra! Fyll ut såsen med stekt bacon, en äggula på toppen och strö över lite svartpeppar. Yum!!



Godaste smoothien ever!

Banan, gul kiwi, Proviva mango och en handfull blåbär och turkisk vaniljyoghurt! Vilken fullträff!! :) Och till det serveras kaffe med vaniljsirap och Hairspray på tv! Oh vilken kickstart! :D

Lördag

Vad härligt det är att vakna utan väckarklocka :)

Jobbveckan har varit givande, en dag med lite mer småflyg, en dag med dimma, mycket genomgång om alamering och onormala händelser. Jag börjar riktigt se slutet i tunneln på elevperioden nu :)

Idag har jag stora planer! Jag ska plantera lite fröer och jag ska köpa gardinstänger så jag får upp lite gardiner. Tycker att det kan vara dags efter 5 månader ;) Jag är kräsen och har inte hittat några stänger jag tycker om, men nu har jag hittat ett par fina (och egentligen alldeles för dyra) stänger på Hemtex! Ska slänga upp lite bilder när allt är på plats :)

Måndag

Efter jobbet åkte jag in till stan och kikade i lite affärer, och utanför en galleria stod en kille och spelade gitarr på måfå och hittade på egen text: "Hon går förbi med en indiska kaaaasse, och hon har en läder väskaaa. Hennes jacka är av exklusiiiiv sort." Det var lagom svårt att hålla masken när jag förstod att han sjöng om mig, hahaha! Han hittade på sånger om alla som gick förbi. Helskön! :)
Sedan mötte jag upp Elin och vi kikade i lite butiker. Tänkte även ta en kaffe, men allting stänger ju redan kl 18 här, småstad... Så det fick bli kaffe på McDonalds istället, inte det godaste kaffet :P

Snart dags att plocka ut lasagnen ur ugnen, gott!

Söndagsshopping

Jag riktigt känner hur Tim börjar svettas när han läser rubriken! Men lugn bara :)

Bästa mamma köpte en fin vit tunika till mig, tack! Jag inhandlade dock en flaska vaniljsirap på Espresso House för det är så underbart gott att ha i kaffet! Sedan blev det en söt klänning till min guddotter som fyller hela 9 år nästa vecka, och en liten present till Malin och Peters efterlängtade flicka som kom till världen ett par dagar sedan :) Jag längtar efter att få se underverket!!

Finaste tunikan :) Den ser lite hopdragen ut för det är knytning i ryggen.

Melodifestivalfinal 2010

Då var det dags för melodifestivalfinal ikväll! Jag brukar alltid följa melodifestivalen, och i år har jag blivit riktigt besviken. Inte mycket att lyssna på. Men några låtar är lite bättre än sämst. Jag tycker att Timoteij's bidrag (som går i samma stil som Rybak's vinnarlåt) är lite glatt svängig och Jessicas ballad är riktigt fin. Anna Bergendahl är förhandsfavorit hos folket och visst, låten är väl okej, men lite smått tråkig i melodifestivalsammanhang. Vi får se hur det går :)

Vem hejjar ni på?

Bilder från svt.se

Fredag

Jobb: 4 timmar.
Powernap på soffan: 2 timmar.
Lite lagom inledning på helgen! Nu har jag precis kört Tim till flyget och själv ska jag iväg och hälsa på föräldrarna så att jag får lite sällskap. Synd bara att jag köpte så fina tulpaner häromdagen, nu får de vissna i ensamhet istället, hehe. Tulpaner har nästan blivit ett beroende, det blir så hemtrevligt och fräscht att alltid ha ett knippe fina tulpaner på bordet. Just nu är det vita tulpaner som gäller här :)



Raggarbil

Alltid är det något som ska fixas, denna gången är det bilen. På väg till jobbet började den låta som en dåligt trimmad Volvo 240 :P Vågar nästan inte sitta upprätt i bilen, hemskt och pinsamt när det låter så! Så det blir till att fixa avgasrör inom kort.

Grrrrr

Fick en fin färdplan idag :) Callsign "WILDCAT", 2 norska superpumor (helikoptrar) i rote som skulle passera min luft. Tyvärr så dök de aldrig upp hos oss utan passerade vid sidan om.


Det är så underbart med soliga dagar nu, det känns som om jag börjat leva ett helt annat liv :) Jag har så mycket mer energi! Härligt!

The Mentalist

Jag har aldrig sett något avsnitt av the Mentalist, men reklamsången till serien är härlig!

Lenka - Trouble Is a Friend

Coolaste chicksen ;)



Den får mig att garva högt! :D Och längta efter havrefras

Finaste formen

Nordljus har en utlottning av en ugnsform från Rice! Jag har velat köpa en sån här form hur länge som helst, så jag hoppas att jag har tur nu!


Inspiration!

Jag tror att jag har börjat vakna ur mitt ide, solen lyser ju! Välkommen vår!

Jag börjar känna mig riktigt hemma på jobbet, huset ser inte längre ut som en soptipp och jag är inte konstant trött. Så nu börjar det klia i bloggfingrarna igen :) Ska försöka bättre mig på det här med bilder också, lite roligare än bara text!

Ville köpa bröd på bageriet vid jobbet idag, men det enda som fanns kvar var några varianter som inte lockade mig. Så det blev en stor läcker maräng med invispad choklad! :) Inte alls vad jag borde äta, men så enkelt och gott...

RSS 2.0