Det värsta med sommaren är insekterna

Igår tog jag kål på en miniminispindel och en flygande myra, idag hade en ganska stor spindel hittat in genom min balkongdörr. Eller ja, den var kanske inte så stor, det var en sån där vanlig svart spindel. Men fy vad fort den sprang!! Efter att ha svettats av ångest i några minuter lyckades jag placera en sko över den med en smäll. *puh*

Nu har jag tagit tag i min hälsa en gång för alla. Det senaste veckorna har jag till frukost ätit antingen smoothie + äggmacka, eller havre+quinoagröt med blåbär. Och senaste veckan har jag lyckats äta massa sallad till varje måltid! Jag gör lite mindre måltider och har mer sallad till. Jag är verkligen ingen salladsmänniska, det är inte så mycket jag äter. Men sallad, gurka, paprika, majs och lite lök gör skillnad. Jag blir lagom mätt och psykiskt känner jag mig duktigare :)

Idag har jag även varit på en timmes rask walk, tog trapporna upp till min lägenhet (9onde våningen!) och sedan styrketränat lite hemma. Fast det var lite stelt i början, hade fortfarande lite ont i låren sen i torsdags då jag tränade lår och rumpa alldeles för mycket. Eftersom jag är såpass otränad just nu, så tog det väldigt hårt :P Hehe. Men skam den som ger sig för lite smärta!

Nu ska jag äta en kvällsmacka med ägg, yum!

Kommentarer

Klotterplank:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Nu är jag nyfiken, så:

Trackback
RSS 2.0